Online Gokken Veilig
BetCityBetCity
€ 100 Bonus & 0 Free Spins

Gokken voor jackpots

Je kunt verschillende soorten spellen spelen voor de winst. Het is uiteraard jouw doel om zoveel mogelijk en zo hoog mogelijke geldprijzen te behalen. Daarom is het al snel interessant om te gokken voor jackpots. Je kunt gokken voor jackpots op verschillende spellen. Denk eens aan een gokkast of een videoslot. Deze spellen kunnen hoge jackpots te bieden hebben voor jou als speler. Een jackpot kan hoog oplopen en kan jou al snel voorzien van tienduizenden, honderdduizenden en soms wel miljoenen euro’s. Je zal zeker niet de eerste speler zijn die miljonair wordt met een jackpot. Niets is onmogelijk als je gaat gokken voor jackpots en dat maakt elke gok meer dan de moeite waard!

Vaste jackpot

Er zijn verschillende soorten jackpots te vinden bij het online casino en één daarvan is de vaste jackpot. Zoals je al wel uit de naam kunt halen, levert een vaste jackpot altijd een vast geldbedrag op. Stel je speelt een gokkast met een vaste jackpot van €10.000. Als je deze wint, komt hij direct daarna weer op €10.000 te staan. Een vaste jackpot zal dus nooit in waarde verlagen of verhogen. Je weet daardoor altijd waar je aan toe bent en wat je precies kunt verwachten. Spelen voor een vaste jackpot is zeker de moeite waard, omdat ook deze op ieder moment kan vallen.

Progressieve jackpot

Nog een jackpot die je kunt winnen als je een gokkast of videoslot gaat spelen, is een progressieve jackpot. Dit is een jackpot is wel in waarde kan veranderen. We zien vaak dat een progressieve jackpot een startbedrag heeft. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld €50.000. Als je voor een progressieve jackpot gaat spelen, zal je altijd in beeld kunnen volgen op hoeveel de jackpot staat. Je zal de progressieve jackpot altijd in waarde zien stijgen, tot het moment dat hij gewonnen wordt. De waarde van de progressieve jackpot wordt bepaald door de inzetten die geplaatst worden door de spelers. Een bepaald percentage van de geplaatste inzet gaat namelijk naar de progressieve jackpot. Hierdoor kan de jackpot hoog oplopen, tot wel miljoenen euro’s. Win jij de jackpot? Dan zie je dat het bedrag weer terug zakt naar het startbedrag. Vanaf dit bedrag zal hij weer verder oplopen, tot het moment dat hij weer gewonnen wordt. Het is niet zo dat een progressieve jackpot pas gewonnen kan worden als hij op miljoenen euro’s staat. Dit kan echt op ieder moment gebeuren, zelfs wanneer hij net gewonnen is door een andere speler. Alles is dus mogelijk als je voor een progressieve jackpot gaat spelen.

Hoe win ik een jackpot?

Op welke manier jij een jackpot kunt winnen als je een gokje gaat wagen, is afhankelijk van het spel. Je kunt bijvoorbeeld een gokkast spelen die een jackpot op kan leveren als je een bonusspel met succes afrond. Daarnaast kan het ook zijn dat je een rad van fortuin moet laten draaien en op die manier steeds dichterbij de jackpot kan komen. Er zijn ook gokkasten en videoslots te vinden die de jackpot opleveren als je het gehele speelveld weet te vullen met het symbool met de hoogste waarde. Een jackpot hoeft ook niet maar één jackpot te hebben. Het kan namelijk best zijn dat je een jackpot speelt die 3, 4 of zelfs meerdere jackpots te bieden heeft. Dit maakt het voor jou als speler dan ook extra spannend!